Designeren

Bag Made by Andersen står designer Birgitte Gervig.

Birgitte Gervig er unik inden for den danske mode – og designverden. Efter 25 år som aktiv designer i branchen er hun mere end nogen sinde helt sin egen, men vel at mærke altid med en usvigelig sikker sans for modens luner og tendenser, som hun forudser og transformerer med sikker hånd og øje.

At hun er i stand til det skyldes både det umiskendelige talent for tekstildesign og mode, men i lige så høj grad hendes selvdisciplin og den udsøgte og grundige – til tider meget hårde – skoling, hun har gennemgået.

Efter endt uddannelse på Kunstværkerskolen i Kolding (i dag: Kolding Designskole) videreuddannede hun sig gennem en årrække i Italien, simpelthen ved en gennemgribende ”hands – on” skoling i den italienske skrædderkunst. Dette førte bl.a. til et længere samarbejde med den kendte italienske scenograf Massimo Missirde.

Udover at lære det italienske sprog til noget nær fuldkommenhed oparbejdede hun i disse år et stort netværk af gode italienske kontakter, som hun siden har holdt ved lige i en sådan grad, at så godt som hele hendes produktion i dag foregår i Italien.

Hendes høje krav til kvalitet i valg af materialer, snit og pasform stiller krav til hendes leverandører; men netop derfor er hun meget vellidt og har megen goodwill hos sine italienske producenter.

Hendes design afspejler dobbeltheden med både danske/skandinaviske og italienske træk i såvel snit som farvesammensætninger, – enkelt, men altid med et twist af elegance og en detalje eller to, som afslører, at her er der IKKE tale om masseproduktion, men om tøj, der er skabt med kærlighed til og respekt for den kundekreds, som til fulde forstår at værdsætte den gode pasform og de nøje udvalgte farver og materialer.

Undervejs i karriereforløbet har Birgitte Gervig bl.a. designet for firmaer som TCC, Cha – Cha, Zorbé og Kind, men er i dag sin egen herre med mærkerne

Made by Andersen og Gervig.

Sine egne tilskærer- og syfærdigheder har hun vedligeholdt ved gennem årene at designe og fremstille unika, ikke mindst i form af rigtig mange fest – og brudekjoler til de heldige udvalgte. .

Instagram did not return a 200.